Завантаження ...

У жителя Сумщини поліціанти знайшли вдома 300 грамів марихуани

«Запас кишеню не тягне» - саме таким принципом керувався 38-річний житель Тростянця, коли збирав та зберігав удома кількасот грамів марихуани.



«Запас кишеню не тягне» - саме таким принципом керувався 38-річний житель Тростянця, коли збирав та зберігав удома кількасот грамів марихуани. Працівники поліції вилучили наркотичну сировину та відкрили стосовно «дбайливого» чоловіка кримінальне провадження.

В Тростянці, в рамках боротьби з незаконних обігом наркотиків, співробітники поліції провели санкціонований обшук за місцем мешкання 38-річного чоловіка.

«В оселі, де мешкає підозрюваний, поліцейські виявили та вилучили 300 грамів марихуани та саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин, - коментує Ігор Кісільов, начальник Тростянецького відділення поліції. – Подрібнені наркотичні речовини зберігались в паперових згортках та пакетах на виду по всьому будинку. Як пояснює сам громадянин, коноплі він знайшов ще восени, зірвав їх та приніс додому, для власного вживання. Виявлену речовину скеровано на експерте дослідження».

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає майже вісім тисяч гривень.

В поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: