Завантаження ...

Поліція Сумщини затримала серійного злодія

Ним виявився житель міста Ромни, який нещодавно вийшов з в’язниці. Але на шлях виправлення так і не став. Після чергової крадіжки був викритий і затриманий поліцейськими.



Ним виявився житель міста Ромни, який нещодавно вийшов з в’язниці. Але на шлях виправлення так і не став. Після чергової крадіжки був викритий і затриманий поліцейськими.

До Роменського відділу поліції надійшло повідомлення про скоєння пограбування. Працівникам поліції, які прибули за викликом, заявник розповів, що після проведення ремонтних робот залишив електроінструменти на вулиці, а сам на деякий час зайшов в будинок. А коли повернувся помітив незнайомця, який копирсався в залишених ним речах. На запитання власника, що він там шукає, останній прихопивши електродриль кинувся навтьоки. Потерпілий добре запам’ятав його прикмети, які і повідомив правоохоронцям.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили і затримали крадія. Ним виявися 27-річний місцевий. Чоловік нещодавно вийшов з в’язниці, де відбував покарання за вчинення грабежів, шахрайств та крадіжок. А за останній місяць знову встиг вчинити ряд крадіжок в місті, за що йому вже було оголошено про підозру.

« У вчиненому затриманий зізнався. Розповів, що викрадену електродриль встиг збути своєму знайомому таксисту за 100 гривень. На даний час річ вилучена та повернута власнику. – говорить Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції ,- Сьогодні грабіжник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено підозру у вчиненні даного злочину. Вирішується питання про обрання йому судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

За скоєння грабежу фігуранту загрожує черговий строк ув’язнення від чотирьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: