Завантаження ...

Роменчани перемогли «Черкаси»

Роменський «Рятувальник» на своєму майданчику з рахунком 6:3 переміг футбольний клуб «Черкаси» у матчі чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги.



Роменський «Рятувальник» на своєму майданчику з рахунком 6:3 переміг футбольний клуб «Черкаси» у матчі чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги. У першому таймі м’яч двічі побував у воротах кожної з команд, у другому господарі майданчику змогли оформити перемогу. У складі роменської команди дублями відзначились Дмитро Бараннік та Сергій Бабинін, гол на рахунку Ігоря  Салівона, ще раз м’яч влетів у ворота гостей від свого ж гравця.

У турнірній таблиці першої ліги «Рятувальник» залишився на шостому місці. До п’ятої команди ліги – «Атлетіка» - підопічні Ігоря Салівона наблизились на відстань одного очка (при цьому роменчани зіграли на три гри менше за команду з Броварів). Інший представник Сумщини у чемпіонаті – сумський «Food Centre-СумДУ» - нині йде на третьому місці. Очолює турнірну таблицю івано-франківська «Віза-Вторма» кольори якої захищає конотопчанин Денис Зеленкевич.



У четвер, 21-го лютого сумська команда зіграє на виїзді з ФК «Черкаси». Матч розпочнеться о 15:30.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: