Завантаження ...

На Сумщині найкращі учні отримали нагороди від обласної влади

45 найкращих учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області упродовж 2019 року щомісячно отримуватимуть по 1050 гривень стипендії голови облдержадміністрації



45 найкращих учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області упродовж 2019 року щомісячно отримуватимуть по 1050 гривень стипендії голови облдержадміністрації

«Ваші досягнення свідчать про те, що ви – цілеспрямовані, успішні, наполегливі. І стипендії, які ми сьогодні вам вручимо, сподіваюсь, будуть стимулювати вас наполегливо працювати й надалі», – відмітив голова облдержадміністрації Микола Клочко.

За його словами, молодь Сумщини демонструє сьогодні соціальну активність, ініціативу, небайдужість. Тому для обласної влади підтримка талановитих, ініціативних, креативних хлопців і дівчат є пріоритетом.

«Дивлячись у ваші очі, відчуваєш впевненість, що майбутнє нашого міста, області, країни буде в руках саме тих, хто зможе завдяки наполегливості, розуму, талантам рухатися вперед», - підкреслив Микола Клочко і висловив слова вдячності батькам і вчителям стипендіатів.

«Завдяки вашій педагогічній майстерності, батьківській підтримці, та наполегливості, освіта Сумщини сьогодні на лідируючих позиціях в Україні, про що неодноразово говорила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич», - відзначив очільник області та побажав всім міцного здоров’я і подальших успіхів у навчанні, науці, спорті та творчій діяльності.

Як розповіла одна із стипендіатів Ксенія Міняйло, яка постійно бере участь у конкурсах та олімпіадах з англійської мови, історії, української мови та літератури, її успіх – це результат плідної співпраці з вчителями та підтримки рідних. «Іноді, не вистачає сил або часу, та мотивація з боку вчителів дуже допомагає», – говорила Ксенія Міняйло і подякувала своїм наставникам та батькам, які з ранніх літ прищепили їй любов до навчання.

Потрібно відмітити, із 45 учнів-стипендіатів голови облдержадміністрації – 7 учнів професійної (професійно-технічної) освіти, 35 учнів закладів загальної середньої освіти, 3 вихованці ліцеїв-інтернатів з посиленою військово-фізичною підготовкою. Всі вони є переможцями учнівських олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань, успішними учасниками наукових конференцій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: