Завантаження ...

Передсвяткову торгівлю до 8 березня влаштують у Сумах

У Сумах організують торгівлю живими квітами та сувенірною продукцією до свята 8 березня. Таке рішення під час чергового засідання ухвалив виконавчий комітет.



У Сумах організують торгівлю живими квітами та сувенірною продукцією до свята 8 березня.

Таке рішення під час чергового засідання ухвалив виконавчий комітет. Члени міського уряду зобов’язали відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів подбати про торгівлю живими квітами та сувенірною продукцією до свята 8 березня по вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, вул. Засумській (від вул. Набережна р. Стрілка до вул. Ярослава Мудрого), вул. Шевченка, пр-ту Курський, біля буд. № 115 на період з 1 по 8 березня.

Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» повинно забезпечити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання Правил благоустрою, а самі суб’єкти господарювання мають здійснювати продаж живих квітів, сувенірної продукції за умови дотримання Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, Правил благоустрою міста, податкового, трудового законодавства України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: