Завантаження ...

Студенти СумДУ вибороли 16 медалей на чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні

7-9 лютого в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. У змаганнях взяли участь 473 атлети з 26 регіонів України, Ізраїля та Туреччини.



7-9 лютого в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. У змаганнях взяли участь 473 атлети з 26 регіонів України, Ізраїля та Туреччини. Чемпіонат мав статус основного етапу відбору до складу збірної України на чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні, який відбудеться 1-3 березня у Глазго (Шотландія). Студентам СумДУ на чемпіонаті вдалося вибороти 16 медалей.

У категорії «Дорослі» золото отримали: Ігор Мусієнко (Навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького) – штовхання ядра, Євген Гуцол (Медичний інститут) – біг на 800 метрів, Федір Савостьян (Навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»), Михайло Тютюнников (Факультет електроніки та інформаційних технологій), Олександр Погорілко (МІ) – біг 4х400 метрів та Марія Миколенко (Факультет іноземної філології та соціальних комунікацій) - біг 4х400 метрів . Срібло вибороли: Руслан Малогловець (МІ) – семиборство, Ганна Красуцька (МІ) – потрійний стрибок, Вікторія Луніка (МІ) – біг на 200 метрів, Євгенія Мучарова (ЕлІТ) – біг на 200 метрів. Бронзову нагороду завоював Олексій Поздняков (МІ) – біг на 400 метрів.

У категорії «Молодь» золоту медаль отримали: Федір Савостьян – біг на 400 метрів та Анастасія Бризгіна (МІ) – біг на 400 метрів; бронзу вибороли: біг на 200 метрів – Вікторія Луніка та Євгенія Мучарова, 400 метрів – Олександр Погорілко (МІ), біг 4х400 метрів – Вікторія Луніка, Євгенія Мучарова, Ірина Коваль та Ганна Цибульник (Машинобудівний коледж СумДУ); третє місце виборов Олександр Пірогов – біг на 200 метрів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: