Завантаження ...

На Сумщині митники виявили у потязі нелегальні горіхи та спортивне взуття

Днями, в одному із вагонів потягу сполученням «Москва - Кишінів» було виявлено приховані від митного контролю 19 коробок горіху «Макадами», 12 пакунків горіху «Макадами» та 86 пар кросівок.



Днями, на залізничній станції «Хутір-Михайлівський» Південно-Західної залізниці, в одному із вагонів потягу сполученням «Москва - Кишінів» було виявлено приховані від митного контролю 19 коробок горіху «Макадами», 12 пакунків горіху «Макадами» та 86 пар кросівок.

При проведенні митного контролю громадянин Молдови, що переміщував виявлений товар в митній декларації факт наявності товару не вказав.

Таким чином, громадянин Молдови вчинив дії спрямовані на переміщення товарів і предметів зазначених вище, через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

За даним фактом працівниками Сумської митниці ДФС складено протокол про порушення митних правил за ч.1 ст.318 Митного кодексу України «Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон Україні з приховуванням вид митного контролю».

Товари вилучено. Розпочато досудове провадження.

Прес-служба ГУ ДФС у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: