Завантаження ...

Сумський соцзахист попереджає сумчан про збій у нарахуванні субсидій

У Сумах домо- господарствам, які звертались до комісії, утвореної виконавчим комітетом, з питань призначення субсидій протягом жовтня–грудня 2018 року, призначили даний вид соціальної допомоги.



У Сумах домогосподарствам, які звертались до комісії, утвореної виконавчим комітетом, з питань призначення субсидій протягом жовтня–грудня 2018 року, призначили даний вид соціальної допомоги.

У департаменті соціального захисту населення повідомляють, що також було виконано перерахунок субсидії з січня поточного року у зв’язку зі зміною тарифів для абонентів ТОВ «Сумитеплоенерго» на послуги «централізоване опалення» та «гаряче водопостачання».

Інформація про нараховані житлові субсидії була направлена до організацій-надавачів житлово-комунальних послуг своєчасно та в розрізі кожного місяця окремо.

За інформацією ТОВ «Сумитеплоенерго» та ТОВ «Міський єдиний інформаційно-розрахунковий центр» відбувся збій в програмі при формуванні платіжних документів за січень 2019 року, а саме: невірно зазначено розмір обов'язкової частки платежу.

Враховуючи цей факт, у департаменті соціального захисту населення просять отримувачів субсидії враховувати обов’язкову частку, яка відображена в повідомленні про призначення житлової субсидії.

Повідомлення про призначення житлової субсидії можна отримати звернувшись до департаменту за адресою: вул. Харківська, 35, каб. 104 (робоче місце № 1, № 3) або на віддалені робочі місця за місцем проживання громадян (вул. Охтирська, буд. 11, вул. Інтернаціоналістів, 21, вул. Романа Атаманюка, буд. 49 А).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: