Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розшукали та повернули додому неповнолітнього втікача

Майже чотири дні 15-річний Валера втік з дому і протягом цього часу не виходив на зв'язок з рідними. До рідної домівки підлітка повернули працівники відділу ювенальної превенції ГУНП



Майже чотири дні 15-річний Валера втік з дому і протягом цього часу не виходив на зв'язок з рідними. До рідної домівки підлітка повернули працівники відділу ювенальної превенції ГУНП в Сумській області, які розшукали хлопця у свого приятеля в сусідньому Білопільському районі.

Із заявою про зникнення 15-річного сина до працівників Сумського відділу поліції звернувся його батько. Чоловік розповів, що син два дні не з’являється вдома і не відповідає на його дзвінки. Відомо, що це не перша втеча хлопця від рідних.

«На встановлення місця перебування неповнолітнього були зорієнтовані всі працівники поліції Сумщини. Через засоби масової інформації оповістили і громадськість, - говорить Сергій Тарасенко, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП області. – Першочергово відпрацьовували всі зв’язки підлітка, можливі місця перебування неповнолітніх, серед чого розважальні заклади. В одному з таких ми отримали інформацію, що він може бути у свого приятеля в Білопільському районі. Ми виїхали туди для перевірки інформації та знайшли його на залізничній станції Віри. Хлопець саме збирався їхати додому в Суми».

Під час розмови з правоохоронцями підліток розповів, що з дому тікає не вперше. Цього разу був у свого приятеля. Вдень, зізнається, вони гуляли містом, розважались та вешталися по різним клубам, а ввечері повертались додому до його товариша.

З хлопцем все гаразд. З ним правоохоронці провели профілактичну бесіду. А у відношенні батька підлітка вирішується питання щодо притягнення його до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: