Завантаження ...

У п‘яного пішохода поліція Сумщини вилучила наркотики

Під час несення служби інспектори групи швидкого реагування Роменського відділу поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили нетверезого чоловіка.



Під час несення служби інспектори групи швидкого реагування Роменського відділу поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили нетверезого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього знайшли та вилучили шприц з наркотичним засобом.

Черговий наряд, патрулюючи вулиці райцентру, побачив чоловіка, котрий в порушення правил дорожнього руху перетинав проїжджу частину поза «зеброю». За всіма ознаками, громадянин перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Його зупинили та склали адміністративний протокол у відповідністю з чинним законодавством.

«Під час поверхневого огляду наші працівники знайшли в кишені 48-річного чоловіка медичний шприц, заповнений рідиною зі специфічним запахом, – коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. - За словами самого правопорушника, який перебуває на обліку як наркозалежний, він самостійно виготовив наркотичну рідину для ін‘єкційного введення та тримав при собі, щоб при нагоді мати можливість «розслабитися»».

Вилучене правоохоронці направили до експертної установи на дослідження, а у відношенні громадянина відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України ( незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), що передбачає кримінальну відповідальність у вигляді обмеження вол на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: