Завантаження ...

Сумські патрульні розшукали громадян, причетних до вчинення грабежу

Днями, вночі, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Герасима Кондратьєва невідомі відкрито заволоділи мобільним телефоном.



Днями, вночі, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Герасима Кондратьєва невідомі відкрито заволоділи мобільним телефоном.

Прибувши на місце події, заявник пояснив, що поблизу нього припаркувався транспортний засіб BMW з іноземною реєстрацією. З автівки до нього підійшли два чоловіка, які попрохали надати мобільний телефон, щоби комусь зателефонувати. Взявши телефон вони швидко сіли у своє авто та почали їхати в невідомому напряму. Власник майна схопився за транспортний засіб, однак спроба зупинити його виявилася марною.

Інспектори передали орієнтування автомобіля та почали його пошуки.

За деякий час на Покровській площі, вартові порядку зупинили схожий за описом транспортний засіб. В іномарці, крім водія, знаходилися три пасажири. Під час спілкування громадяни нервували та підозріло поводилися. Охоронці порядку попрохали громадян вийти з іномарки, щоби провести візуальний огляд салону транспортного засобу. Під час його проведення, на задньому сидінні, поліцейські виявили телефон, який і належав заявнику.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 (грабіж) ККУ, триває слідство.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: