Завантаження ...

Сумські патрульні продовжують знаходити водіїв, які після вчинення ДТП залишили місце пригоди

Днями, інспектори отримали повідомлення про ДТП без травмованих на проспекті Михайла Лушпи. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що водій автомобіля...



Днями, інспектори отримали повідомлення про ДТП без травмованих на проспекті Михайла Лушпи. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що водій автомобіля Богдан-2110, припаркував свій транспортний засіб на стоянці та пішов дознайомих. Однак повернувшись уже за 15 хвилин, виявив на своїй автівці пошкодження, характерні для ДТП. Під склоочисником він знайшов записку з ймовірним номерним знаком та маркою автомобіля, який зник із місця автопригоди. Саме завдяки небайдужості свідків, патрульні змогли швидко відшукати дане авто та його водія.

Згодом аналогічна автопригода трапилася на вулиці Харківській. Заявник повідомив, що керував автомобілем ЗАЗ Lanos та рухався головною дорогою, коли в цей час водій вантажівки DAF, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав йому переваги в русі та допустив зіткнення. На щастя, ніхто не постраждав, хоча водій ЗАЗ Lanos дивом не отримав тілесних ушкоджень, адже після зіткнення він виїхав за межі проїжджої частини та цілком вірогідно міг з’їхати в кювет. У свою чергу, керманич вантажного транспортного засобу DAF, навіть, не зупинився перевірити, чи не потрібна йому допомога просто поїхав далі. І в даному випадку патрульні поліцейські розшукали авто з керманичем, який залишив місце ДТП. Ним виявився 51-річний чоловік, який, як виявилося, просто поспішав розвантажити вантаж.

Обом розшуканим водіям сумські патрульні вкотре нагадали, що в разі вчинення ДТП необхідно негайно зупинитися та залишатися на місці пригоди та склали адміністративні матеріали ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: