Завантаження ...

Волонтери СумДУ провели акцію до Міжнародного дня обіймів

21 січня волонтери Сумського державного університету провели акцію «Обійми для всіх», присвячену Міжнародному дню обіймів. Студенти пройшлися центральними вулицями міста, обіймали перехожих



21 січня волонтери Сумського державного університету провели акцію «Обійми для всіх», присвячену Міжнародному дню обіймів. Студенти пройшлися центральними вулицями міста, обіймали перехожих, ділилися гарним настроєм та дарували цукерки. Щорічно масштаби акції від студентів СумДУ збільшуються – цього року волонтер Єгор Ганжа організував аналогічну акцію в Києві.

Волонтер Аня Тарануха зазначила, що нині в суспільстві існує проблема недовіри людей один до одного. «Маленькими кроками – подібними акціями, ми намагаємося показати, що добра у світі набагато більше, ніж неприязні. Хотілося б, щоби всі жили у довірі та щирості».

Міжнародний день обіймів відзначається 21 січня в усьому світі. Його заснували в США у 1986 році. Згодом традиція обійматися в цей день стрімко поширилася по всьому світу. У цей день люди намагаються обійняти як можна більше людей, навіть незнайомих.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: