Завантаження ...

У Сумах засудженому до довічного позбавлення волі повідомлено про підозру іще в одному вбивстві

У п’ятницю, 18 січня 2019 року, Сумською місцевою прокуратурою засудженому до довічного позбавлення волі повідомлено про підозру в умисному вбивстві свого колеги.



У п’ятницю, 18 січня 2019 року, Сумською місцевою прокуратурою спільно зі слідчими Сумського відділу поліції засудженому до довічного позбавлення волі повідомлено про підозру в умисному вбивстві свого колеги. Дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст. 115 КК України.

Мова йде про нападника, який у 2013 році тримав у страху все місто. Протягом декількох місяців чоловік нападав на жінок, бив їх по голові металевою трубою і забирав усі золоті прикраси. Затримали його в листопаді 2013 року. На рахунку зловмисника – вбивство двох жінок, ще семеро отримали різного ступеня ушкодження. У грудні 2014 року на той час 43-річного нападника було засуджено до довічного позбавлення волі.

«Вже більше чотирьох років засуджений відбуває покарання. Однак з’ясувалось, що чоловік причетний іще до одного вбивства. Трагедія сталась ще у 1996 році. Тоді у власному під’їзді з мисливської зброї був убитий чоловік 1956 року народження. На підставі зібраних доказів засуджений зізнався, що це він скоїв цей злочин. Із вбитим вони разом працювали. Напередодні потерпілий позичив на місяць йому 100 доларів США. Вже через декілька днів він почав вимагати повернення боргу. Щоб не віддавати гроші, нападник дочекався колегу в під’їзді та вистрелив у нього. Зброю викинув у озеро неподалік», – розповів прокурор Сумської місцевої прокуратури Борис Рекуненко.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: