Завантаження ...

Поліція та Сумський «Електроавтотранс» поєднали зусилля в боротьбі з шахрайствами в місті

В Сумах стартувала інформаційна компанія щодо попередження шахрайств. Ініціатором та організатором виступив Сумський відділ поліції.



В Сумах стартувала інформаційна компанія щодо попередження шахрайств. Ініціатором та організатором виступив Сумський відділ поліції . В свою чергу «Електроавтотранс» став першим підприємством, що долучився до її проведення.

В поліції кажуть: проінформований – значить попереджений. Тому з метою правового виховання громадян та недопущення поширення шахрайств на території області поліцейські розробили інформаційно - профілактичні листівки. Відсьогодні такі листівки будуть розміщені у салонах тролейбусів та автобусів комунального підприємства. Актуальність висвітлення проблематики організатори пояснюють чималою кількістю випадків шахрайств, що зафіксували працівники поліції на території Сумщини. Так, за підрахунками правоохоронців, протягом 2018-го року в області зафіксовано 442 шахрайства, з них розкрито 239. З початку 2019-го зловмисники примудрилися виманити гроші та цінності у дванадцятьох жителів області, але завдяки оперативному реагуванню поліцейських та допомоги населення вісім злочинів вдалося розкрити.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: