Завантаження ...

Поліція Сум з‘ясовує обставини смерті жителя обласного центру

Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням знайшли родичі у підвальному приміщенні одного з будинків по вулиці Олександра Олеся.



Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням знайшли родичі у підвальному приміщенні одного з будинків по вулиці Олександра Олеся. Поруч нього знаходилась мисливська рушниця. В поліції не виключають, що чоловік міг покінчити життя самогубством.

Повідомлення про виявлення мертвим 43-річного сумчанина з вогнепальним пораненням до поліції надійшло о 13:00. На виклик вирушила слідчо-оперативна група поліції.

На місці події правоохоронці з‘ясували, що покійного знайшов в підвальному приміщенні будинку, де він проживав, його родич. Загиблий чоловік зник півтори доби тому разом зі своєю мисливською рушницею. Зброя знаходилась поруч тіла.

Поліцейські встановили, що рушниця була придбана та зареєстрована свого часу покійним у цілком законному порядку і перебувала на відповідному обліку як мисливська зброя.

Вся зовнішня обстановка на місці події свідчить про те, що чоловік, скоріш за все, скоїв самогубство.

Наразі в поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 КК України, в рамках якого детально з‘ясовуються обставини його смерті.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: