Завантаження ...

Сумські біатлоністи на міжнародних стартах

П’ятий етап Кубка IBU з біатлону в німецькому місті Арбер стартував з першої на міжнародних офіційних стартах короткої індивідуальної гонки з 45-секундним штрафом за промах.



П’ятий етап Кубка IBU з біатлону в німецькому місті Арбер стартував з першої на міжнародних офіційних стартах короткої індивідуальної гонки з 45-секундним штрафом за промах. Серед чоловіків кращий результат українців – 19-те підсумкове місце — показав Тарас Лесюк. Уродженець Сумщини Руслан Ткаленко хоч був найшвидшим з українців у цій гонці (загальне 11-е місце за чистим ходом), але з п’ятьма штрафами фінішував 27-м. Кубкові очки зумів набрати сумчанин Антон Дудченко (у нього 33-ий час з двома промахами). У жінок «золото» з «чистою» стрільбою на чотирьох рубежах здобула сумчанка Юлія Журавок.

П’ятий етап Кубка світу в іншому німецькому місті - Рупольдінгу – відкривали спринтерськими гонками. У чоловіків кращим серед українців дистанцію подолав Дмитро Підручний – він фінішував 20-тим. Уродженець Сумщини Артем Тищенко завершив гонку 53-тім. У жіночому спринті 29-тою фінішувала сумчанка Віта Семеренко. Валя Семеренко на фініші була 59-тою. Уродженка Сум Анастасія Меркушина фінішувала з 67-мим результатом, випускниця СумДУ Юлія Джіма – з 73-тім.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: