Завантаження ...

На Сумщині поліцейські затримали наркодилера

Зловмисником виявився 24-річний чоловік, який збував канабіс та амфетамін серед жителів Охтирки. Затримали зловмисника при черговій спробі продажу «товару»



Зловмисником виявився 24-річний чоловік, який збував канабіс та амфетамін серед жителів Охтирки. Затримали зловмисника при черговій спробі продажу «товару» - такий «бізнес» може коштувати йому довготривалого ув’язнення.

Затриманий – житель сусіднього району, і вже має судимості за злочини, пов’язані з наркотиками. На життя він заробляє за рахунок продажу психотропних та наркотичних речовин. А коли працівники поліції провели санкціонований обшук його будинку, то знайшли в одній з кімнат згорток з марихуаною та поліетиленовий пакетик, в якому знаходилася речовина білого кольору, схожа на амфетамін.

«Вилучене одразу було направлене на дослідження, за результатами чого будуть прийняті відповідні рішення, - коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – На даний час в поліції встановлюють канали надходження наркотиків та психотропних речовин до зловмисника та коло його споживачів».

Чоловіку оголосили підозру в скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: