Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розшукують зниклого чоловіка

Працівники Глухівського відділу поліції розшукують Лук'яненка Івана Григоровича, 1962 р.н., жителя с.Червоне Глухівського району.



Працівники Глухівського відділу поліції розшукують Лук'яненка Івана Григоровича, 1962 р.н., жителя с.Червоне Глухівського району. Чоловік зник з дому близько тижня тому, відтоді його місцеперебування залишається невідомим.

Вже вчора в поліцію з заявою про зникнення свого брата звернувсь 59 – річний житель району. Заявник розповів, що його брат, котрий проживає окремо самотою, близько семи днів тому пішов з дому і не повернувся. На зв'язок він не виходив, а його мобільний телефон вимкнений.

На вигляд розшукуваному 55-60 років, зростом близько 168 см, середньої статури. Має коротке руде волосся з залисинами з обох боків чола. Ніс викривлений вліво в наслідок перелому, шрами на переніссі та в ділянці лівої брови. На обличчі розшукуваний має руді невеликі вуса.

За словами заявника, його брат зник з дому, будучи одягнений в чорні штани, інші речі братового гардеробу він не пригадує. Розшукуваний взутий у бурки з чорними галошами розміром 40-41. На голові мав чорну шапку. Поліція встановлює місцезнаходження зниклого чоловіка, і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням про допомогу. Якщо комусь відоме його місцеперебування, чи його бачили при пересуванні транспортом, або є інформація, що допоможе в розшуку чоловіка - повідомте про це до Глухівського відділу поліції за адресою:м.Глухів, вулиця Спаська, 34, або за телефонами 0503077504, 2-20-15, або на цілодобову лінію служби «102».

Будемо вдячні за допомогу!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: