Завантаження ...

За першу декаду січня поліція Сумщини виявила понад три десятки «наркотичних» злочинів

З початку нинішнього року поліція області розкрила 36 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.



З початку нинішнього року поліція області розкрила 36 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Лише вчора правоохоронці регіону виявили сім таких фактів і вилучили з обігу марихуану, опій та наркотичну сировину.

В місті Суми, в ході санкціонованого обшуку в домоволодінні 53-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили і вилучили п’ять пластикових пляшок заповнених рідиною схожою на опій ацетильований, посуд з залишками наркотичних речовин та невелику кількість насіння маку.

У Бурині в ході поверхневої перевірки 26-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили і вилучили 35 грамів марихуани.

Ще по три, шість та сім грамів марихуани відповідно, сумські поліцейські вилучили вчора під час поверхневого огляду у 42-річного та двох 30-річних жителів обласного центру.

В Сумах працівники поліції зупинили чоловіка, що здався їм підозрілим та в ході поверхневого огляду особистих речей виявили у громадянина пакунок в якому було півтора кілограми насіння маку з домішками макової соломки. Встановлено, що до обласного центру 32-річний чоловік приїхав з міста Ромни, де вже неодноразово потрапляв в поле зору поліції за різного роду кримінальні правопорушення.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: