Завантаження ...

По справі захоплення лісу сумським підприємцем у Сумах відбулося перше засідання суду (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, у Зарічному суді Сум почали розглядати справу за позовом місцевої прокуратури до Романа Чванкіана



Як повідомив сайт UA:Суми, у Зарічному суді Сум почали розглядати справу за позовом місцевої прокуратури до Романа Чванкіана, власника мережі будівельних супермаркетів «Рона». Чоловіка звинувачують у захопленні 1,3 гектарів лісу.

Перед засіданням будівлю суду пікетували представники громадських організацій та вільних профспілок. Прийшло 17 людей – серед них члени комісії, яку створили два роки тому в обласній адміністрації, коли почали вивчати питання – як у лісі з’явилась приватна власність.

Через невизначеність позиції прокуратури щодо бездіяльності Держлісгоспу та обласної адміністрації у слуханні справи оголосили перерву – до 30 січня.

Нагадаю, це друга справа, в якій фігурує Роман Чванків. Першу розглядають у судах із листопада 2016 року – за позовом Військового прокурора Сумського гарнізону. Роману Чванкіну закидають захоплення частини військового полігону у селі Радьківка Сумського району. На сьогодні військова прокуратура програла дві інстанції бізнесмену, нині справу розглядає Північний апеляційний господарський суд Києва. Засідання призначене на 21 січня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: