Завантаження ...

Тарифи для населення на 16,2% підвищило “Сумитеплоенерго” (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, у Сумах змінились тарифи на тепло. Від 1 січня цього року вони зросли на 16%. Причина – подорожчання вартості газу для населення



Як повідомив сайт UA:Суми, у Сумах змінились тарифи на тепло. Від 1 січня цього року вони зросли на 16%. Причина – подорожчання вартості газу для населення. Про це розказав Дмитро Васюнін, директор ТОВ «Сумитеплоенерго».

ТАРИФИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» 

НА ТЕПЛО
1 Гкал=1 тис 559 грн
43,48 грн/кв м (для будинків без лічильників)

НА ГАРЯЧУ ВОДУ
з рушникосушильником– 91,37 грн./куб м
без рушникосушильника – 84,42 грн/куб м

За словами Дмитра Васюніна, у 2017 році підприємство перевело один котел Сумської ТЕЦ на вугілля, це дало змогу стримати тариф.

Так само з 1 січня зросли тарифи на тепло і гарячу воду, що подає сумчанам Котельня північного промвузла. Відповідно до рішення Нацкомісії, їхня теплова енергія коштує 855 грн 96 коп за одну гігакалорію. Що це означає для споживача, ми намагалися дізнатися в Дирекції Котельні північного промвузла. В офісі підприємства нам пообіцяли прокоментувати ситуацію з тарифами завтра. Також завтра буде готовий надати коментар по тарифах КППВ департамент інфраструктури Сумської міськради.

У зв’язку з підвищенням тарифів на тепло та гарячу воду, субсидії перерахують автоматично, про це нам сьогодні розказала заступниця директора обласного департаменту соціального захисту населення Людмила Мусіяка.

За словами Людмили Мусіяки, зараз в області субсидії отримують понад 188 тисяч сімей, з них 40,5 тисяч – це сумські родини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: