Завантаження ...

На Сумщині в ДТП потрапили чотири автомобілі, серед яких автобус

10 січня, близько 13-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Н-12 «Суми-Полтава», поблизу села Бездрик.



10 січня, близько 13-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Н-12 «Суми-Полтава», поблизу села Бездрик.

Патрульні прибувши на місце події одразу огородили місце автопригоди та почали оформлювати матеріали ДТП.

Як з’ясувалося, поблизу перехрестя, водій керуючи автобусом Ataman не дотримавшись безпечної швидкості руху та не дотримавшись безпечної дистанції допустив наїзд на автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, водій якого чекав доки повернуть автомобілі, які стояли попереду. Після цього, по інерції, Mercedes-Benz Sprinter допустив наїзд на Subaru Forester, який стояв попереду, а потім виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з транспортним засобом ВАЗ-21093, який рухався в зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП ніхто не постраждав, автівки отримали механічні пошкодження.

Вартові порядку склали на 35-річного водія автобуса адміністративний протокол за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП.

Патрульна поліція Сумщини закликає громадян зважати на погіршення погодних умов та ожеледицю! Будьте особливо уважними поблизу пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та дитячих закладів, а також обов'язково дотримуйтеся безпечної швидкості руху.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: