Завантаження ...

Тільки за минулу добу на Сумщині сталися три аварії, одна людина загинула та троє травмованих (+відео)

Вчора близько 9 години ранку, неподалік села Гребеніківка Тростянецького району, 61-річний житель Харківської області, керуючи автомобілем «ВАЗ 2112» під час обгону допустив зіткнення



Вчора близько 9 години ранку, неподалік села Гребеніківка Тростянецького району, 61-річний житель Харківської області, керуючи автомобілем «ВАЗ 2112» під час обгону допустив зіткнення з автомобілем «Фольцваген Поло», яким управляв 56-річний сумчанин. В результаті аварії від отриманих тілесних ушкоджень загинув 56-річний пасажир «Фольцваген Поло».

Інше ДТП в Тростянецькому районі сталося о 16:48 на автодорозі «Суми-Полтава». Під час обгону 25-річний водій автомобіля «ВАЗ 2108» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «Ауді Q7», за кермом якого знаходився 50-річний харківчанин. В результаті дорожньої аварії постраждав 26-річний пасажир вітчизняного авто та з тілесними ушкодженнями у вигляді гем пневмотораксу, забою грудної клітини, закритого перелому 2-5 ребер зліва був госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої центральної районної лікарні.

Ще одна аварія сталася близько 17 години у Сумах. Там 43-річний мешканець Сумського району на автомобілі «Ауді» також під час маневру «обгін» зіштовхнувся з автомобілем «Volkswagen Сaddy», під керуванням 44-річного чоловіка. Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження водій «Ауді» у вигляді забою грудної клітини та його 50-річний пасажир у вигляді політтравми, закритого перелому правої ключиці, які після надання медичної допомоги були відпущені додому.

За всіма фактами ДТП поліція відкрила кримінальні провадження за відповідними частинами ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України та розпочала слідство.

Правоохоронці звертаються до всіх автомобілістів, учасників дорожнього руху, з вимогою неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не допускати перевищень швидкості на автошляхах, бути уважними і завжди при русі на дорозі враховувати погодні умови та з повагою ставитись до інших учасників дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: