Завантаження ...

Сумський водоканал наголошує: каналізація – не смітник!

Щоденно працівники підприємства усувають десятки засмічень, дістаючи із каналізаційних мереж купи побутового сміття. Окремі мешканці, не задумуючись, використовують унітаз як сміттєпровід



Щоденно працівники підприємства усувають десятки засмічень, дістаючи із каналізаційних мереж купи побутового сміття. Окремі мешканці, не задумуючись, використовують унітаз як сміттєпровід, скидаючи до каналізації все те, що повинно потрапляти на смітник.

Відходи, які не осідають у колекторах, надходять на каналізаційно-насосні станції та очисні споруди міста, спричиняючи додаткове навантаження на обладнання та додаючи зайвого клопоту персоналу.

Нагадуємо, що каналізація призначена для відведення стічних вод від житлових будинків. ЇЇ засмічення призводить до закупорки труб, витікання нечистот через унітаз, затоплення підвальних приміщень, виникнення неприємного запаху та аварійних ситуацій на каналізаційних мережах.

КП «Міськводоканал» вкотре звертається до сумчан з проханням відповідальніше користуватися каналізацією та не створювати зайвих незручностей ні собі, ні іншим.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: