Завантаження ...

На Сумщині вчора поліція вилучала порох, вибухівку та набої

За минулу добу працівники поліції Сумської області виявили чотири злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї та боєприпасів.



За минулу добу працівники поліції Сумської області виявили чотири злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї та боєприпасів. Всього ж з початку нинішнього року поліцейські регіону викрили 249 фактів незаконного зберігання вогнепальної зброї, холодної зброї, вибухівки та патронів.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного жителя міста Охтирки, працівники поліції виявили і вилучили металеву банку з мисливським порохом вагою 200 грам.

У селі Дич Буринського району, під час обшуку в домогосподарстві 60-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили і вилучили дві тротилові шашки вагою 75 грамів кожна та предмет схожий на запал до них.

Як пояснив чоловік вибухівку він зберігав щоб глушити рибу.

А у 30-річного жителя міста Тростянець, під час поверхневої перевірки працівники поліції, виявили 14 набоїв калібру 4,5 мм, які він нібито знайшов у лісі.

Ще два набої калібру 9 мм поліцейські Лебединщини вилучили у раніше судимого 29-річного жителя райцентру. Все вилучене направлено на експертизу.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: