Завантаження ...

На 2 роки позбавлено волі сумчанина, який порушив умови іспитового строку

Сумською місцевою прокуратурою в липні 2017 року підтримано державне обвинувачення стосовно 43-річного чоловіка, який неодоразово викрадав вироби з кольорового металу.



Сумською місцевою прокуратурою в липні 2017 року підтримано державне обвинувачення стосовно 43-річного чоловіка, який неодоразово викрадав вироби з кольорового металу. Рішенням Сумського районного суду обвинуваченого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України засуджено до 2 років позбавлення волі, при цьому звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на 2 роки.

«Не зважаючи на надану засудженому можливість виправлення без позбавлення волі, чоловік порушив умови звільнення, зокрема вчасно не з’явився до уповноваженого органу на реєстраційну відмітку та був притягнутий до адміністративної відповідальності за розпиття спиртних напоїв у громадському місці», – розповіла прокурор Сумської місцевої прокуратури Анна Макаренко.

Відтак Сумський районний сектор Сумського міськрайонного суду з питань пробації звернувся до суду з клопотанням про скасування іспитового строку. Зазначене клопотання підтримано Сумською місцевою прокуратурою.

Суд погодився з доводами представника органу пробації та прокурора, звільнення від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком скасовано, а чоловіка направлено в місця позбавлення волі для відбування призначеного судом покарання.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: