Завантаження ...

За добу на Сумщині поліція розкрила сім крадіжок

З початку року на території Сумської області було вчинено 2589 крадіжок чужого майна, 1673 з яких вже розкрито поліцією. За минулу добу правоохоронці встановили особи семи зловмисників



З початку року на території Сумської області було вчинено 2589 крадіжок чужого майна, 1673 з яких вже розкрито поліцією. За минулу добу правоохоронці встановили особи семи зловмисників, які скоїли крадіжки телефону, інструменту, електрообладнання та промислових товарів з магазинів.

У Охтирському районі працівники поліції встановили особу 28-річного чоловіка, який ще у жовтні, проникнувши на територію домогосподарства своєї тітки, викрав звідти мотокосу.

У Сумському районі, місцева поліція встановила особу 25-річного зловмисника, який в селі Писарівка, перелізши через паркан домоволодіння місцевої 90-річної пенсіонерки, пробрався до літньої кухні та викрав звідти електрообігрівач і посуд.

А у селі Верхня Сироватка поліція затримала 14-річного місцевого жителя, який перелізши через паркан до чужого домогосподарства, викрав з гаража дорогий металошукач.

В Конотопі поліція розшукала 52-річну жінку, яка перебуваючи в магазині, таємно викрала зимову куртку. Викрадена річ вилучена та повернута торгівельному підприємству. Ще одного жителя міста Конотоп, чоловіка 28-ми років, поліцейські розшукали після того, як він, зламавши замок, заліз до чужого підвалу та викрав звідти рибальське приладдя.

У Бурині 16-річний підліток, перебуваючи в гостях у знайомої жінки, викрав її мобільний телефон. А у Глухові правоохоронці запросили до поліції 17-річного юнака, який з полиці магазину поцупив акумуляторну батарею.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєних злочинів зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: