Завантаження ...

На Сумщині чоловік за ради випивки обікрав власну тітку

Бажання випити підштовхнуло жителя Охтирки до крадіжки з домогосподарства власної тітки. Викрадене правоохоронці знайшли, а от чоловіку тепер загрожує реальний строк тюремного ув’язнення



Бажання випити підштовхнуло жителя Охтирки до крадіжки з домогосподарства власної тітки. Викрадене правоохоронці знайшли, а от чоловіку тепер загрожує реальний строк тюремного ув’язнення.

До Охтирського відділу поліції з заявою про викрадення бензокоси звернулась 41-річна жителька району. Вона повідомила правоохоронцям, що прийшовши з роботи, не знайшла у своєму господарстві бензокосу. При бесіді з заявницею, поліцейські з’ясували, що разом з жінкою мешкає її 28-річний племінник. Юнак зловживає спиртним.

Тож правоохоронці вирішили перевірити його на причетність до скоєння даного злочину. І не помились. Той зізнався. Свої дії пояснив тим, що дуже кортило випити, а грошей не було. Тож, дочекавшись поки тітка пішла на роботу, забрав дороговартісний прилад та продав своїм знайомим.

Викрадене правоохоронці знайшли та повернули заявниці, а на її племінника відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: