Завантаження ...

Сумські футзалісти забивають у Польщі та Білорусі

У чергових матчах польської футзальної «Екстракласи» команди сумчан святкували перемоги. «Red Devils», кольори якого захищають Андрій Бурдюг, Євген Мороз та Віталій Колесник, взяли три очка на виїзді.



У чергових матчах польської футзальної «Екстракласи» команди сумчан святкували перемоги. «Red Devils», кольори якого захищають Андрій Бурдюг, Євген Мороз та Віталій Колесник, взяли три очка на виїзді. «Дияволи» з рахунком 3:1 перемогли клуб «Пяст». Бурдюг у матчі відзначився «дублем». «МОКС» Віталія Лісніченкасвяткував домашню перемогу (8:4) на ФК «Погонь 04». У турнірній таблиці «МОКС» йде на восьмому місці, «Red Devils» — на дев’ятому.

У чемпіонаті Білорусі сумчанин Євген Змисля зберіг «сухими» ворота «Лідсєльмашу» в домашньому матчі проти «Дінамо-БНТУ». Партерни Євгена забили супернику п’ять голів. Денис Мазний відзначився голом за «БЧ» у виїзному матчі проти «Бреста». Команда сумчанина на виїзді перемогла суперника з рахунком 10:3. У турнірній таблиці «Лідсєльмаш» Змислі йде на третьому місці. На крок від команди з Ліди відстає «БЧ» Мазного.

Команда Змислі після цього стартувала у Кубку Білорусі. Стартувала розгромною перемогою над ФСК «Іваново» з рахунком 16:0. Вихованець сумського футзалу у цьому матчі залишився «на лавці». Команда Дениса Мазного стартує у кубковому турнірі 29 грудня матчем проти «Гомель Молоко» з Рогачева.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: