Завантаження ...

Працівники податкової міліції ГУ ДФС у Сумській області припинили нелегальне виробництво пива

Співробітниками оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Сумській області викрито незаконне виробництво пива, яке здійснювалося у м. Шостка.



Співробітниками оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури області викрито незаконне виробництво пива, яке здійснювалося у м. Шостка.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст.204 КК України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів, шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів) встановлено, порушники завозили сировину невідомого походження та виготовляли пиво. В подальшому алкогольну продукцію розливали у кеги під тиском та реалізовували через торгівельні заклади. Акцизний податок з даної діяльності не сплачувався.

На підставі ухвали суду слідчі провели обшук у нежитлових приміщеннях, де велась незаконна діяльність.

За результатами проведених слідчих дій виявлено та вилучено незаконно виготовлене пиво, сировину для його виготовлення, а також обладнання, що забезпечує масове виробництво (холодильна камера, охолоджувач, варний чан, кеги, ємкості з нержавіючої сталі). Загальна вартість вилученого за попередньою оцінкою склала понад 1 млн. гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Прес-служба ГУ ДФС у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: