Завантаження ...

Студенти СумДУ – переможці XIV Всеукраїнського конкурсу телевізійних програм «Світ спорту»

Перемогу у двох номінаціях на XIV Всеукраїнському конкурсі телевізійних програм «Світ спорту» здобули учасники навчальної телестудії «СтудTV “11 поверх”»



Перемогу у двох номінаціях на XIV Всеукраїнському конкурсі телевізійних програм «Світ спорту» здобули учасники навчальної телестудії «СтудTV “11 поверх”» кафедри журналістики та філології Сумського державного університету. Тріумфатором став авторський репортаж магістра з журналістики Артема Проходи «Музей олімпійської слави», відзначений спеціальним Дипломом у номінації «За краще розкриття ідей олімпізму». Інша робота – відеонарис «Досконалість руху», розповідає про розвиток і популярність у Сумах спортивної аеробіки – стала Лауреатом у номінації «Спорт для всіх». Підготували його студентка 4-го курсу спеціалізації «Переклад» Ксенія Чорна та оператор бакалавр «Журналістики» Богдан Черняков.

На розгляд журі, у складі якого були відомі телевізійні журналісти, діячі культури та мистецтв, видатні спортсмени-олімпійці, надійшло більше ста телевізійних робіт із майже сорока організацій України, у тому числі професійних телеорганізацій. Церемонія нагородження відбулася в Університеті державної фіскальної служби (м. Ірпінь, Київська область).

Виробництво фільмів відбувалося за сприяння та допомоги громадської організації «МедіаКомпас», що діє при кафедрі журналістики та філології факультету іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ та особисто президента Федерації зі спортивної та фітнес-аеробіки в Сумській області Оксани Дубинської.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: