Завантаження ...

На Сумщині поліцейські виявили чергового наркомана

Під час профілактичної роботи на обслуговуваній території дільничний Роменського відділу поліції виявив 48-річного місцевого жителя у зберіганні наркотиків.



Під час профілактичної роботи на обслуговуваній території дільничний Роменського відділу поліції виявив 48-річного місцевого жителя у зберіганні наркотиків. Під час поверхневого огляду у нього знайшли та вилучили згорток з марихуаною.

При появі поліцейських, чоловік, який за явними ознаками був в стані алкогольного сп’яніння, різко змінив свій напрямок руху. Така поведінка перехожого викликала підозру у правоохоронця і він вирішив його перевірити.

«Чоловіку 48 років, місцевий житель, який перебуває на обліку як наркозалежний, - коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – Під час його поверхневого огляду, в куртці поліцейський знайшов паперовий згорток з сушеними та подрібненими коноплями, готові до вживання. За словами чоловіка, наркотичні речовини він випадково знайшов на вулиці, які допомагають йому розслаблятися».

Вилучене слідчі поліції вже направили на дослідження, а у відношенні «шукача» наркотиків відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), що передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: