Завантаження ...

Поліція Сумщини розшукала трьох неповнолітніх втікачів

Двоє хлопчиків віком 16-ти та 13-ти років, та їх дві сестрички віком 9 і 10 років, пішли учора вранці до школи, і додому не повернулися. В результаті інтенсивних пошуків працівники поліції знайшли трьох молодших дітей



Двоє хлопчиків віком 16-ти та 13-ти років, та їх дві сестрички віком 9 і 10 років, пішли учора вранці до школи, і додому не повернулися. В результаті інтенсивних пошуків працівники поліції знайшли трьох молодших дітей, пошуки найстаршого їх брата тривають.

Учора, близько восьмої вечора, до Білопільського відділення поліції звернулася 39-річна жителька містечка Ворожба з заявою про зникнення чотирьох її неповнолітніх дітей.

За словами жінки, діти вранці 19 листопада пішли до школи, і додому не повернулися. На розшук підлітків було зорієнтовано весь особовий склад поліції Сумщини, інтенсивні пошуки тривають і досі.

На цю годину трьох з юних мандрівників, 13-річного Саміра, 10-річну Русаліну та 9-річну Діану правоохоронці за допомогою небайдужих громадян вже розшукали, і зараз діти знаходяться на поліцейському піклуванні.

Пошуки найстаршого, 16-річного Назара Череповського, тривають. На вигляд хлопцю близько 15 років, худорлявої статури, зростом 160 см, має темне коротке волосся, очі світло-карі. Працівники поліції звертаються з проханням до всіх громадян, кому відоме його місцеперебування, негайно повідомити про це до найближчого відділку поліції або за номером спецлінії «102».

Будемо вдячні за допомогу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: