Завантаження ...

Керівництво міста Суми зустрілось із перевізниками

Керівництво міста та відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг провели нараду з перевізниками. Першочерговим під час зустрічі стало питання розгляду розрахунків, наданих перевізниками



Керівництво міста та відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг провели нараду з перевізниками.

Першочерговим під час зустрічі стало питання розгляду розрахунків, наданих перевізниками для зміни вартості проїзду у пасажирському автомобільному транспорті.

Заступник міського голови Олександр Журба та начальник профільного відділу Сергій Яковенко наголосили перевізникам но тому, що розрахунки мають бути обґрунтовані, з усіма підтверджуючими документами та висновками.

Потому начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг зосередив увагу на тому, що перевізники мають в найкоротші терміни виконати рекомендації тимчасової комісії щодо підготовки транспорту до роботи в зимовий період. Зокрема, Сергій Яковенко акцентував увагу на необхідності облаштування всіх пасажирських автомобілів обігрівачами і на тому, щоб ті працювали в зимовий період.

З-поміж іншого на міському пасажирському автомобільному транспорті найближчим часом мають з’явитись наліпки з написами шрифтом Брайля, за допомогою яких незрячі пасажири зможуть ідентифікувати той чи інший маршрут. Це є однією з вимог Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту згідно з вимогами чинного законодавства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: