Завантаження ...

Перевізники хочуть підняти ціну до 7 гривень за проїзд у Сумах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, у обласному центрі під вікнами міськради відбулася акція перевізників. Приїхало 10 автомобілів, на яких були наклеєні плакати з гаслами



Як повідомив сайт UA:Суми, у обласному центрі під вікнами міськради відбулася акція перевізників. Приїхало 10 автомобілів, на яких були наклеєні плакати з гаслами: «Водіям гідну зарплату», «Як працювати далі?», «Вартість палива збільшено». Машини стояли близько двох годин – о 16 хвилин на десяту автобуси почали залишати стоянку.

Голова асоціації приватних перевізників Сум Олександр Запорожець пообіцяв прокоментувати ситуацію завтра. Суми – не єдине місто, де приватні перевізники вимагають збільшення вартості проїзду. Подібне відбувається також, зокрема, у Львові, Хмельницькому, Запоріжжі, Тернополі та Херсоні. В останньому сьогодні містяни мітингували проти підвищення вартості проїзду – вимагали розірвати договори з тими перевізниками, хто не виконує рішення суду, яким збільшення тарифу призупинили. Зазначу, у Херсоні вартість проїзду зросла з 4 грн до 6 грн і 8 – у залежності від підприємця чи підприємства-перевізника. Це відео того, як усе відбувалось. Під стінами мерії зібралось, за підрахунками місцевої поліції, близько 200 людей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: