Завантаження ...

Найкращого водія нагородили у Сумах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, автобус-привид приїхав до Сум, щоб нагородити одного з найкращих водіїв України. Ним став Євген Янковий – водій комунального підприємства «Електроавтотранс».



Як повідомив сайт UA:Суми, автобус-привид приїхав до Сум, щоб нагородити одного з найкращих водіїв України. Ним став Євген Янковий – водій комунального підприємства «Електроавтотранс». Акція проходила в рамках соціального проекту «Керуй». Це проект Національної поліції України та онсультативної місії Європейського Союзу.

Автобус-привид обладнаний таким чином, що здається, ніби за кермом нікого немає. Він подорожує містами України у пошуках найкращого водія. Сьогодні автобус приїхав до Сум.

Водій комунального підприємства «Електроавтотранс» Євген Янковий за кермом 13 років. Три місяці тому він пішов з посади заступника директора “Електроавтотрансу”, аби працювати водієм автобуса. Нагороду найкращого водія отримував разом з сином Максимом.

Переможця обирали на офіційній сторінці проекту «Керуй» у Фейсбук. З тисячі водіїв визначили десять найкращих. Головна мета проекту – привернути увагу водіїв та пішоходів до безпеки дорожнього руху.

Автобус-привид змогли побачити усі охочі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: