Завантаження ...

За крадіжку мотоцикла та мопеда двоє жителів Сумщини предстануть перед судом

Сьогодні оголошено про підозру у незаконному заволодінні транспортними засобами двом жителям Конотопа, які на початку року проникли до гаражу місцевого мешканця



Сьогодні оголошено про підозру у незаконному заволодінні транспортними засобами двом жителям Конотопа, які на початку року проникли до гаражу місцевого мешканця та викрали мопед «Альфа» і мотоцикл «Ява».

Подія сталася в січні цього року. Тоді, отримавши відповідне повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, оперативники розробили цілий комплекс оперативно-розшукових заходів, в результаті яких вдалося встановити осіб, що можуть бути причетними до скоєння даного злочину. Ними виявились 34-річний та 22-річний мешканці м. Конотоп, які раніше вже поставали перед судом за скоєння майнових злочинів.

Цього разу молодики діяли досить зухвало. Помітивши, що в гаражі одного з гаражних кооперативів міста зберігаються мопед та мотоцикл, вони вночі, підібравши ключ, проникли досередини та викрали вказані транспортні засоби. Згодом зловмисники їх перепродали.

Наразі правоохоронцям вдалося знайти мотоцикл «Ява». Його було вилучено у нинішнього власника та тимчасово поміщено на спец. майданчик Конотопського ВП. Місце знаходження ж іншого транспортного засобу поки що встановлюється поліцейськими.

Обом фігурантам цієї справи вже оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), яка передбачає до восьми років ув’язнення, та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: