Завантаження ...

На Сумщині черговий «велосипедний» крадій постане перед судом

У відсутності господаря вдома, неодноразово судимий 47-річний чоловік проник до його домоволодіння та викрав звідти велосипед, якого одразу продав.



У відсутності господаря вдома, неодноразово судимий 47-річний чоловік проник до його домоволодіння та викрав звідти велосипед, якого одразу продав. Правоохоронці не лише викрили зловмисника, а і розшукали та повернули власнику викрадений у нього двоколісний транспорт.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся 45-річний мешканець села Миронівка Шосткинського району. Чоловік розповів правоохоронцям, що невідомий проник до його домоволодіння та викрав з двору велосипед.

«Провівши ряд необхідних пошукових заходів, наші співробітники встановили підозрюваного, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ним виявився неодноразово судимий 47-річний знайомий власника. Останнього розшукали та допитали».

У скоєній крадіжці чоловік зізнався пояснивши, що викрадену веломашину встиг продати за 150 гривень, а гроші витратити на спиртне.

Поліцейські розшукали, вилучили та повернули власнику викрадений велосипед. Відносно зловмисника відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: