Завантаження ...

До СНАУ прибула китайська делегація

Цього тижня Сумський національний аграрний університет відвідала делегація з Хенанського інституту науки та технологій (Китай).



Цього тижня Сумський національний аграрний університет відвідала делегація з Хенанського інституту науки та технологій (Китай). З візитом до Сумського НАУ прибули: WangXia, віце-президент інституту, Zhao Mingfu, директор вищої школи, Ma Jinyou, декан школи тваринництва та технологій та Su Jianxiu, декан школи механіки та електротехніки.

Ключовим питанням порядку денного було обговорення можливого співробітництва зі створення китайсько-українсько-німецького міжнародного коледжу в ХІНТ. Дляделегації з Китаю було проведено презентацію факультетів Сумського національного аграрного університету та ознайомлення з лабораторно-інженерною базою. Далі відбулася зустріч з викладачами та студентами СНАУ, на якій обговорювались умови майбутнього співробітництва з Китаєм.

Також відбулася нарада представників чотирьох вишів: Сумського національного аграрного університету, Хенанського інституту науки та технології, Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка та Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка щодо можливості співпраці педагогічних ЗВО з китайською стороною, адже ХІНТ спеціалізується не лише в аграрній сфері.

Завершальним етапом для делегації з Китаю стане візит до університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина). У рамках візиту заплановано відвідати міжнародну аграрну виставку 2018 року у Ганновері та провести подальше обговорення створення китайсько-українсько-німецького міжнародного коледжу в HIST.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: