Завантаження ...

За минулу добу рятувальники тричі ліквідовували пожежі у Сумах

Протягом минулої доби вогнеборці Сумщини тричі ліквідовували пожежі в житловому секторі обласного центру. Двічі рятувальники приборкували пожежі в багатоквартирних будинках



Протягом минулої доби вогнеборці Сумщини тричі ліквідовували пожежі в житловому секторі обласного центру. Двічі рятувальники приборкували пожежі в багатоквартирних будинках та ліквідували загоряння господарчої споруди

Так 15 листопада о 22:20 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про задимлення в під’їзді 9 – ти поверхового житлового будинку во пр – ту М. Лушпи. На місце події було направлено черговий караул 2 – ї Державної пожежно – рятувальної частини. Проведеною розвідкою було встановлено, що горить віконна рама між поверхами, оперативними діями пожежно – рятувальних підрозділів о 22:43 загоряння було ліквідовано.

Цього ж дня о 22:18 надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди в пров. Севастопольському в м. Суми. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з – під даху споруди. На місце події було направлено чергові караули 1 – ї, 2 – ї та 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин. По прибуттю було встановлено що господарча споруда охоплено вогнем по всій площі, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок.

16 листопада о 06:39 до Служби порятунку зателефонували мешканці будинку по вул. Покровська в обласному центрі та повідомили про різкий запах диму на сходовій клітині. По прибуттю вогнеборці 1 – ї Державної пожежно – рятувальної частини встановили, що горіння відбувається в підвалі будинку, через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 07:09 пожежу було локалізовано, а о 07:29 повністю ліквідовано та не допущено її подальшого поширення на значну площу.

Всього на гасіння пожеж було залучено 10 одиниць спеціальної техніки та 34 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: