Завантаження ...

У сумських маршрутках “SanAvto” встановили термінали від ПриватБанку

З 12 листопада 2018 року в Сумах можна оплатити проїзд у міжміському транспорті компанії “SanAvto” банківською карткою.



З 12 листопада 2018 року в Сумах можна оплатити проїзд у міжміському транспорті компанії “SanAvto” банківською карткою. Суми стали першим містом в Україні, де термінали ПриватБанку установили в маршрутках міжміського сполучення.

У сумських маршрутках компанії “SanAvto”, які курсують за міжміськими маршрутами Суми-Київ, Суми-Дніпро, запрацювали банківські термінали для безготівкової оплати проїзду від ПриватБанку. Щоб здійснити оплату, достатньо мати банківську картку будь-якого міжнародного банку найпоширеніших платіжних систем Mastercard та Visa.

Установлені модернізовані термінали працюють з новими сервісами Apple Pay та Google Pay. Для оплати проїзду потрібно просто піднести до терміналу картку будь-якого банку світу або гаджет з безконтактною технологією - годинник чи смартфон. Сума, що відповідає вартості проїзду, буде автоматично списана з рахунку без додаткових комісій.

“Тепер усі подорожуючі до столиці отримали зручний і простий сервіс для оплати проїзду. Ми встановили у кожну маршрутку “SanAvto” сучасні POS-термінали марки Verifone, які дозволяють проводити розрахунок навіть біля маршрутного таксі при посадці пасажирів, та оснащені акумуляторною батареєю, яка легко заряджається в салоні маршрутки”, – зазначає керівник напрямку “Еквайрінг” Сумської філії ПриватБанку Вадим Сащенко.

"Розвиток напряму розрахунків в міському транспорті, як безконтактних, так і взагалі карткою - це крок важливий для сумчан, як для пасажирів, так і для комунальних установ міста. Для комунальних підприємств - це посилення контролю надходження та використання бюджетних коштів, для пасажирів - сучасні технології та розвиток фінансової культури населення, - говорить директор Сумської філії ПриватБанку Ігор Чернявський. - Ми сподіваємось, що інші пасажирські перевізники звернуть увагу на сучасні можливості оплати проїзду і долучаться до інноваційних технологій від ПриватБанку”.

Нагадаємо, їздити без паперових квитків та оплачувати проїзд смартфоном за допомогою QR-коду та валідатора від ПриватБанку вже мають змогу пасажири сумських тролейбусів і автобусів, конотопських трамваїв. Нову технологію електронного квитка в громадському транспорті може бути впроваджено в будь-якому українському місті за 1–2 дні, оскільки вона не вимагає установки додаткового обладнання для зчитування карток або верифікації пасажирів.

З повагою Тетяна Бур
керівник регіонального прес-офісу
Сумської філії ПриватБанку

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: