Завантаження ...

Волонтери СумДУ провели акцію «Доброта врятує світ!»

13 листопада волонтери СумДУ організували акцію «Доброта врятує світ!», присвячену Всесвітньому дню доброти. Близько 30 студентів провели перфоманс у центр міста



13 листопада волонтери СумДУ організували акцію «Доброта врятує світ!», присвячену Всесвітньому дню доброти. Близько 30 студентів провели перфоманс у центр міста, щоби визначити, чи готові жителі Сум співчувати та допомагати іншим людям.

Волонтери ходили по вулиці Соборній з плакатами, які закликали до обіймів через певну проблему (холод, поганий настрій, нестачу спілкування). «Як зазначають психологи, людині на день потрібно мінімум вісім обіймів, аби бути щасливою та мати гарний настрій», – розповіла Анастасія Вихрова, організатор заходу. Тож сум’яни мали можливість обійняти волонтерів та зарядитися позитивними емоціями.

За словами студентів, таким заходом вони намагалися вплинути на створення більш доброзичливого середовища в нашому місті, привернути увагу до проблем байдужості та недостатнього прояву співчуття.

“Спочатку люди дивилися, але не підходили - ставилися з насторогою. Та потім ситуація покращилася. Перехожі підходили по кілька разів, обіймали усіх та йшли з гарним настроєм, і це означає, що ми свою місію виконали й зробили цей день трішки добрішим для когось”, – розповіла волонтер Анна Манюк.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: