Завантаження ...

Інвестпрограму котельної північного промвузла затвердили сумські депутати (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, вчора на позачерговій сесії депутати міськради затвердили інвестиційну програму котельної північного промвузла на 2018 рік.



Як повідомив сайт UA:Суми, вчора на позачерговій сесії депутати міськради затвердили інвестиційну програму котельної північного промвузла на 2018 рік. На модернізацію об’єкта планують витратити 5,2 мільйони гривень, строк виконання – до кінця поточного року. За це рішення проголосувало 23 депутати.

”До інвестиційної програми внесено 4 заходи. Перший захід – модернізація водогрійного котла, далі заміна високовольтного вимикача, наступний захід – заміна трьох високовольтних вимикачів, а також передбачено створення проекту автоматизованої системи керування усіма технологічними процесами на котельні північного промвузла,” – повідомив начальник віддулу котельної північного промвузла Константин Дермельов.

“Для них це плюс, бо вони стабілізують в деякій частині постачання теплової енергії для міста Суми. Власне місто Суми і депутати, які затвердили – вони теж отримують плюс, тому що знову таки іде стабілізація. Це все дріб’язок, ну така частина, яка в принципі має увагу, але не дуже. Проблема знаходиться в управлінні комплексом теплопостачання у місті Суми. Його немає,” –прокоментував затвердження інвестпрограми Олександр Бойко, експерт ГО ” Експертна платформа з енергоефективності”.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: