Завантаження ...

У Сумах ліквідовуючи пожежу вогнеборці врятували чоловіка

14 листопада, о 17:06 до рятувальникові надійшло повідомлення, що в Сумах, по вул. Супруна, сходова клітина одного з п’ятиповерхових житлових будинків заповнена димом.



14 листопада, о 17:06 до рятувальникові надійшло повідомлення, що в Сумах, по вул. Супруна, сходова клітина одного з п’ятиповерхових житлових будинків заповнена димом. До місця події прибули відділення чергових караулів 1-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин, а також автодрабина групи спеціальної пожежної техніки.

Рятувальники, які прибули на місце події встановили, що горіння відбувається в однокімнатній квартирі на 4-му поверсі. Використовуючи апарати для захисту органів дихання, вогнеборці потрапили в задимленне помешкання. Біля вхідних дверей знаходився господар. Чоловіка 1972 р.н. негайно евакуювали в безпечне місце на вулицю, медична допомога йому не знадобилася.

В кімнаті горів диван та шпалери, існувала загроза розповсюдження вогню на легкозаймисті меблі та всю квартиру. О 17:25 пожежу локалізували, о 17:39 ліквідували. Всього на місці події працювало 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Причина пожежі встановлюється.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: