Завантаження ...

Через суди Сумська міськрада не може провести конкурс на управителів будинків (+відео)

Як повідомив сайт UA: Суми, міська рада не може проводити конкурс на управителів багатоквартирних будинків через те, що вчора Харківський апеляційний адмінсуд залишив чинним рішення сумського окружного суду



Як повідомив сайт UA:Суми, міська рада не може проводити конкурс на управителів багатоквартирних будинків через те, що вчора Харківський апеляційний адмінсуд залишив чинним рішення сумського окружного суду. Мова йде про визнання нечинним рішення Сумської міськради від 20 березня цього року № 126 про організацію і проведення конкурсу на управителів будинків.

Позивачем у справі є ТОВ керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс». Її директор Сергій Хрупа спочатку повідомив, що прокоментує позов його юрист, а потім слухавки не брав. За інформацією Олега Чайченка, з 1400 сумських багатоповерхівок – 400 визначилися із компанією, яка буде їх обслуговувати – самостійно. Для решти – необхідно провести конкурс. Додам, дату проведення конкурсу перенесли двічі. Останнього разу визначена дата – 29 березня наступного року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: