Завантаження ...

Повідомили про підозру секретарю Глухівської міськради (+відео)

За повідомленням сайту UA:Суми, секретарю Глухівської міськради Олені Демішевій повідомили про підозру. а інформацією прокуратури Сумської області, причиною стало незаконне звільнення



За повідомленням сайту UA:Суми, секретарю Глухівської міськради Олені Демішевій повідомили про підозру. За інформацією прокуратури Сумської області, причиною стало незаконне звільнення начальника управління праці та соцзахисту населення Лариси Громак. Остання є депутатом Глухівської міськради від фракції «Воля Народу»

В кінці липня жінку вдруге через суд поновили на посаді. На початку вересня вона звільнилася за власним бажанням. Коментар Олени Демішевої ми не отримали: у телефонній розмові вона попросила зателефонувати після 16 години. Після цього слухавку не брала. Та ми готові надати їй ефірний час, щоб висловити свою позицію. Додам, санкція статті за незаконне звільнення працівника з особистих мотивів передбачає штраф – від восьми з половиною до 17 тисяч гривень, або позбавлення волі від двох до п’яти років. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: