Завантаження ...

За минулу добу на Сумщині сталося дві дорожньо-транспортні пригоди з тяжкими наслідками

Аварії на автошляхах з загиблим та двома тяжко травмованими людьми сталися у Сумському та Охтирському районах. Поліція відкрила кримінальні провадження та розпочала слідство.



Аварії на автошляхах з загиблим та двома тяжко травмованими людьми сталися у Сумському та Охтирському районах. Поліція відкрила кримінальні провадження та розпочала слідство.

Вчора, близько 18 години, 28-річний водій автомобіля КАМАЗ, рухаючись з причепом, по вулиці Центральній смт Степанівка, скоїв наїзд на 68-річного пішохода. В результаті ДТП пішохід, житель цього ж населеного пункту, отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди.

11 листопада, близько 22- години, неподалік від села Кудряве Охтирського району, на автодорозі Охтирка – Харків, водій автомобіля АУДІ А6, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. В результаті ДТП 31-річний водій автомобіля та його ж 31-річний пасажир отримали серйозні травми та були госпіталізовані до Охтирської районної лікарні.

За обома фактами ДТП поліція Сумщини відкрила кримінальні провадження за ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» та розпочала досудове розслідування.

Правоохоронці знову і знову закликають всіх учасників дорожнього руху, і водіїв, і пішоходів, бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі. Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб. Тож керуючи транспортними засобами, враховуйте і стан дорожнього покриття, і погодні умови, і час доби та пору року, та ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість. Аби не сталося біди.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: