Завантаження ...

Понад шість мільйонів гривень заощадив на електронних закупівлях Департамент інфраструктури Сум

Департамент інфраструктури міста протягом I півріччя поточного року завдяки системі електронних державних закупівель PROZZORO зекономив понад 6 млн гривень.



Департамент інфраструктури міста протягом I півріччя поточного року завдяки системі електронних державних закупівель PROZZORO зекономив понад 6 млн гривень.

Про це під час чергового засідання виконавчого комітету повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій Яременко.

За його словами з 1 січня по 30 червня департамент опубліковував оголошення про проведення публічних закупівель через електронну систему ProZorro на загальну суму 126,3 млн гривень. З них на 17,4 млн грн. провели переговорну процедуру та уклали договір на закупівлю електричної енергії на потреби міста. По решті ж коштів, а це 109 млн грн., оголосили відкриті торги. З першого разу провели торги на суму 75,2 млн грн., в результаті були укладені договори на суму 70,1 млн гривень. Тож загальна сума економії бюджетних коштів за підсумками проведених електронних закупівель склала 5 млн гривень.

З другого разу торги провели на суму 28,8 млн грн., оскільки першого разу не було достатньої кількості учасників. У результаті торгів уклали договори на суму 27,7. Тут зекономили понад 1 млн гривень.

Директор департаменту інфраструктури зазначив, що в системі електронних державних закупівель PROZZORO опубліковано 174 звіти про укладені договори, вартість яких дорівнює або перевищує 50 тис. гривень. А на офіційному державному інформаційному порталі Є-Data оприлюдено 708 договорів, укладених департаментом на виконання робіт в межах повноважень.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: