Завантаження ...

25 тисяч сумчан долучились до загальноміського місячника з благоустрою

Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» підбило підсумки загальноміського місячника з благоустрою та днів толоки з благоустрою на території міста.



Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» підбило підсумки загальноміського місячника з благоустрою та днів толоки з благоустрою на території міста.

До роботи долучились 25 тисяч сумчан. Це представники структурних підрозділів міської ради, підприємств та установ міста, комунальні підприємства, фізичні особи-підприємці, суб’єкти господарювання, обслуговуючі організації, організації, які надають послуги з організації збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, а також мешканці приватного сектору. Було задіяно 55 одиниць техніки.

З 1 по 31 жовтня, поки тривав щорічний загальноміський місячник з благоустрою, було зібрано та вивезено 3480 м³ сміття, опалого листя та гілля, висаджено 200 саджанців дерев та кущів, а також упорядковано 4000 м² газонів та квітників.

Зокрема лад наведено на територіях, прилеглих до закладів освіти та охорони здоров’я, упорядковано клумби та газони, спортивні та ігрові майданчики, здійснено обкопування дерев та кущів, прибрано у трьох парках, 12-ти скверах, біля пам’ятних знаків міста.

Суб’єкти господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність в зонах масового відпочинку населення, привели до належного санітарного стану місця масового відпочинку населення на водних об’єктах міста, а сміттєві кампанії ТОВ «Сервісресурс» та ТОВ «А-Муссон» – контейнерні майданчики. Тут спільно з обслуговуючими організаціями виконані роботи з вивезення рослинних відходів з контейнерних майданчиків міста та прилеглої до них території.

Комунальними підприємствами міста проводилася робота по наведенню належного санітарного стану на територіях підприємств та на закріплених за ними територіях, приведені в належний стан газони, клумби, квітники, виконані роботи, відповідно до розроблених заходів.

Мешканці приватного сектора прибирали по вул. Чехова, вул. Тополянська, вул. Лугова; біля озера по вул. Сєдова, по вул. Баранівська, лісосмугах, прилеглих до вул. Піщанська, вул. Народна, пров. Л. Кумача; прибережних смугах р. Псел, р. Стрілка, р. Сумка у районі вул. Партизанська, вул. Кругова, вул. Чернишевського, вул. С. Лазо, вул. Південна, вул. М. Рильського, вул. Єрмака, вул. Заливна, вул. 2-га Набережна р. Стрілка, на лузі по вул. Карбишева, на території біля озера Дурова в межах приватного сектору, вул. 20 років Перемоги.

Впорядкована територія біля колодязів по вул. Куйбишева, вул. Ярова, вул. Ганнівська, вул. Михайлівська.

Наведено належний санітарний стан на дитячих майданчиках по вул. Тополянська, вул. Михайлівська, вул. Островського, вул. Карбишева, вул. Сєдова, вул. Петропавлівська.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: